UPDATE AVARIE MAJORĂ la rețeaua de alimentare cu apă a Sibiului. Mai multe cartiere au rămas fără apă potabilă

UPDATE: Apă Canal Sibiu SA a remis un comunicat de presă în care a detaliat situația actuală a avriei:

„Apă Canal Sibiu SA anunță că în cursul dimineții a apărut o avarie accidentală la conducta de transport PREMO 800 în cartierul Ștrand II. În vederea efectuării lucrărilor de remediere, prin manevrele efectuate, se vor înregistra reduceri importante de presiune până la întreruperea totală a apei în cartierele: Strand I și II, zona cuprinsa în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, orașul de jos (Piata Cibin, Turnului, 9 Mai, Constitutiei, Piata Garii, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii). Echipele Apa Canal Sibiu au demarat de urgentă lucrările de remedierea a avariei și au efectuat manvrele necesare de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul a 4 autospeciale ce vor fi stationate in cartierele afectate sau pot fi solicitate prin Dispeceratul Apa Canal. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777 sau Call Center 0269962.

La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Call Center – 0269962 sau Dispecerat – tel. 0269/222.777.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul semnat de directorul general, ing. Maier Vasile

 

Una dintre conductele mari care alimentează cu apă Sibiul a suferit o avarie în această dimineață. Conform dispeceratului Apă-Canal SA, cartierele Ștrand, Lazaret și zona Gușterița-Lazaret sunt afectate, iar furnizarea apei a fost INTRERUPTĂ. Echipele de intervenție sunt deja în teren, însă repararea avariei ar putea ore bune, poate chiar toată ziua.

Revenim cu informații.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*