AVARIE majoră în Păltiniș. Stațiunea nu are curent de la ora 4.00 dimineața!

Stațiunea Păltiniș a rămas fără electricitate din această dimineață de la ora 4.00. Mai mulți brazi au căzut peste liniile de înaltă tensiune, rețeaua de alimentare cu energie electrică fiind afectată în urma nisorilor abundente și a vântului puternic de azi noapte. Întreruperea a fost înregistrată pe pagina Distribuție Energie Electrică România cu termenul de remediere „momentan indisponibil“. În schimb, mai jos, la intrarea în stațiune, la Păltiniș Arena, instalațiile de cablu funcționează normal.

foto: Mesagerul de Sibiu

Potrivit site-ului distributie-energie.ro, este vorba de o întrerupere accidentală de curent, al cărei termen de remediere nu se cunoaște. La ora actuală instalațiile de transport pe cablu de la părtia Oncești nu funcționează.

Noaptea trecută în Păltiniș a nins abundent fiind înregistrate și intensificări ale vântului. Avaria a afectat consumatorii din stațiune. În schimb, la jos, la Păltiniș Arena, instalațiile funcționează normal, iar iubitorii sporturilor de iarnă se bucură din plin de zăpada prospăt căzută.  

foto: captură webcam

Revenim cu amănunte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*