Autoturisme electrice americane pentru prima dată la Sibiu (P)

Cenntro, un brand nou și inovativ de autoturisme electrice, este prezent pentru prima dată la Sibiu, iar cei interesați sunt invitați la Automobile Sibiu pentru a admira modelele Cenntro. Până luni, 4 mașini din categoria autoutilitarelor sunt expuse în Șelimbăr, pe Șoseaua Sibiului, numărul 25.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Ce este Cenntro?

Cenntro este un nou brand de autoturisme, specializat pe motoarele electrice, componentele sunt fabricate în Statele Unite ale Americii și asamblate în Germania. Până în momentul actual, au fost lansate 4 modele de mașini. Mașinile produse de Cenntro sunt diferite față de celelalte branduri auto, deoarece sunt mașini proiectate direct pentru a fi electrice. „Acestea sunt mașini proiectate de la zero pentru a fi mașini electrice, nu sunt mașini care au avut un motor termic care ulterior a fost înlocuit cu unul electric, ceea ce le face mult mai fiabile din punctul de vedere al consumului, al fiabilității și al funcționării. Principiile și forțele antrenate sunt diferite de la motorul termic la cel electric, de asta mașinile Cenntro au un avantaj”, a explicat Mihai Sicoe, directorul de dezvoltare. Autonomia modelelor Cenntro, autoutilitare urbane, este între 150 și 300 de kilometri, iar costurile variază între 7 și 9 lei/ 100 kilometri.

Avantier, modelul electric pentru tinerii de 16 ani

Avantier este singura mașină care conține toate sistemele de siguranță și poate fi condusă de la 16 ani, cu permis de conducere B1. Astfel, este dotată cu ABS, Airbag și aer condiționat. Datorită componentelor din fibră de sticlă și aluminiu, mașina are o greutate redusă, autonomia sa este de 180 de kilometri, iar Avantier atinge viteza de 90 de kilometri la oră. Cenntro este singurul distribuitor din România care comercializează astfel de mașini cu toate dotările necesare.

Costuri și livrare

În momentul de față, termenul de livrare este de 90 de zile pentru oricare dintre modelele Cenntro. Pe parcursul lunii decembrie, distribuitorul din România are o ofertă, astfel încât modelul Avantier ajunge la costul de 13.000 € + TVA, în loc de 23.000 € TVA inclus.

Mai multe inormații despre autoturismele disponibile AICI

Autor: Ștefana BABA

 

Foto: Cenntro

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*