FOTO: Autoturism cu doi adulţi şi doi copii ÎNFIPT într-un stâlp, în Vurpăr

Un autoturism în care se aflau doi adulţi şi doi minori a intrat, duminică seara, într-un stâlp, în localitatea Vurpăr, la faţa locului intervenind pompierii militari şi poliţiştii rutieri, au informat ISU şi IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe strada Principală din localitatea Vurpăr unde un autoturism a întrat într-un stâlp.

„Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă s-au mobilizat următoarele forţe: 2 echipaje SMURD, dintre care un echipaj cu medic; 1 echipaj descarcerare; 1 autospecială de stingere; 1 echipaj SAJ, forţe IPJ. Din primele informaţii, în eveniment sunt implicate patru persoane doi adulţi şi doi minori, toţi conştienţi. Intervenţia se află în dinamică”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Reprezentanţii Ambulanţei Sibiu au anunţat că la faţa locului au fost trimise două echipaje de tip B.

„Un echipaj SAJ a preluat un tânăr de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral acut închis, iar al doilea echipaj a preluat un bărbat de 28 ani cu fractură de membru inferior. Echipajele ISU au preluat pe ceilalţi accidentaţi şi i-au deplasat la Sibiu. În autoturism se aflau conducătorul auto (bărbat, 28 de ani) şi trei pasageri (15, 16 şi 21 de ani, toţi de sex masculin)”, au precizat reprezentanţii Ambulanţei Sibiu. AGERPRES

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*