Au vrut sex, dar au rămas fără bani. Vinovata a fost arestată

O sibiancă de 45 de ani a fost arestată preventiv de polițiști după ce ar fi furat sume considerabile de bani de la mai mulți bărbați, pe care îi aborda sub pretextul intenției de a întreține raporturi sexuale.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

În data de 27 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut o sibiancă în vârstă de 45 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată (6 acte materiale).

”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada iunie 2022 – aprilie 2023, în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Sibiu, femeia ar fi abordat bărbați cărora, sub pretextul intenției de a întreține raporturi sexuale, le-ar fi distras atenția și le-ar fi sustras bunuri și diverse sume de bani. Prejudiciul creat astfel se ridică la suma de 11.200 de lei”, explică Comisarul șef de poliție Lazăr Luciana, din cadrul Compartimentului Relații Publice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore. La aceeași dată, 27 aprilie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă a sibiencei pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*