Au urcat pe podium la Triada MTB

Trei din cei 5 cicliști de la CSM Mediaș care au participat în weekend la Triada MTB Păltiniș au urcat pe podium la finalul concursului. Miruna MĂDA și Theodor PRIDON au cucerit medalii de argint la Juniori, în vreme ce Cristian CĂLBUREAN a încheiat pe locul 3 la Cadeți.
 

foto: facebook/CSM Medias

„În weekendul 29-30 iunie, echipa noastră a participat cu succes la competiția de ciclism Triada MTB Păltiniș și suntem mândri să anunțăm rezultatele remarcabile obținute:

Cadeți:
Călburean Cristian – locul 3
Măda Radu – locul 4

foto: facebook/CSM Mediaș

Juniori:
Pridon Theodor – locul 2
Măda Miruna – locul 2
Bogdan Popescu – locul 7

foto: facebook/CSM Mediaș
Felicitări tuturor pentru efortul și determinarea demonstrată! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi în această competiție. Mulțumim mult Primăriei Municipiului Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman pentru tot sprijinul. Continuăm să pedalăm cu pasiune și să atingem noi performanțe!“, a transmis CSM Mediaș.

Triada MTB face parte din calendarul competițional al Federației Române de ciclism. A 13-a ediţie a cele mai cunoscute întreceri din mountainbike-ul românesc a început cu etapa de la Avrig, în 13-14 aprilie. La Păltiniș a fost organizată cea de-a doua etapă, în perioada 29-30 iunie, în cadrul acesteia fiind incluse şi două competiţii importante de performanţă din calendarul Federaţiei Române de Ciclism.

Sâmbătă, 29 iunie, au avut loc cursele de XCO (Cross Country Olympic) atât pentru riderii licenţiaţi la FRC, cât şi pentru amatorii foarte bine pregătiţi.

Cea mai aşteptată şi intensă cursă de XCM (Cross Country Maraton) din ţară a avut loc ieri, 30 iunie. Geiger MTB Challenge a avut loc în zona Sibiu pentru a 17-a oară şi a oferit participanţilor trasee pentru toate nivelurile de pregătire: Albastru (15 km), Roşu (35 km) şi Negru (77 km). Competiţia a inclus anul acesta și Campionatul Naţional de XCM.

Pentru mai multe detalii legate de competiţie accesaţi pagina oficială a organizatorului – https://triadamtb.ro/triada-mtb-paltinis/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*