Au strâns gunoiul din zona Rășinari-Prislop. CSU Sibiu, la „Drumețenie“: „Împreună, putem face minuni pentru planeta noastră!“

Bachetbaliștii de la CSU Sibiu și-au făcut azi încălzirea în natură, pe dealurile Rășinariului, pentru meciul de luni cu CS Vâlcea, din debutul stagiunii 2023-2024 a Ligii Naționale. Înarmați cu mănuși de protecție și saci de plastic, au participat la „Drumețenie“, acțiune devenită tradițională, organizată de „Anii Drumeției“.

foto: CSU Sibiu

„Baschetul s-a unit cu natura într-o acțiune cu adevărat specială! BC CSU Sibiu, s-a alăturat proiectului „Anii Drumeției” pentru a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră și în mediul înconjurător. Am luat o pauză de la dribling și aruncări la coș pentru a strânge gunoiul din zona Rășinari Prislop. Cu mănuși și saci de gunoi în mână, am demonstrat că sportul și responsabilitatea față de natură pot merge mână în mână.

Cu fiecare pas pe potecile din zona Prislop-Rășinari, am adunat gunoaiele lăsate în urmă de cei nepăsători și am oferit un exemplu pentru cei din jur. Și nu a fost doar despre curățenie, ci și despre educare. Am avut alături copiii din zonă și am văzut în ei o speranță în contextul educației privind protejărarea mediului înconjurător.

Suntem mândri că am putut contribui la frumusețea naturii noastre și să inspirăm alții să facă la fel. Împreună, putem face minuni pentru planeta noastră!“, a transmis CSU Sibiu.

foto: CSU Sibiu

foto: CSU Sibiu

foto: CSU Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*