FOTO Au scăpat cu viață după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Vitza era să le vină de hac!

Doi tineri și-au văzut moartea cu ochii în această noapte după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod, în Șura Mică. Accidentul s-a produs din cauza vitezei.

 

Foto: IPJ Sibiu

În această noapte., în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri au intervenit la un autoaccident produs pe raza localității Șura Mică.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Între Români, din localitatea Șura Mică, un sibian în vârstă de 21 de ani, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au ajuns de urgență și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. ”Echipajele au acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu o plagă la mână și unei minore de 14 ani, care a fost transportată la CPU Luther cu un traumatism cranio-cerebral, conștientă”, explică Sg. Maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*