Au încercat să scape de droguri când au dat ochii cu polițiștii. I-au dat de gol câinii acestora

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 00,30, pe strada Aleea Șelimbăr, în imediata apropiere a parcării unui hipermarket din localitatea Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Avrig. Acesta era însoțit de un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, tot din Avrig.

 

Foto: IPJ Sibiu

Celor doi ocupanți li s-a solicitat să coboare din autoturism în vederea efectuării controlului mașinii, moment în care pasagerul ar fi aruncat în spațiul verde niște bunuri.

Foto: IPJ Sibiu

Cu ajutorul lui Boa și Șuier, cei doi câini polițiști din cadrul Centrului Chinologic „Doctor Aurel Greblea” Sibiu, bunurile au fost recuperate, constatându-se că este vorba despre un plic cu o substanță solidă de culoare albă și un cântar de precizie.

Foto: IPJ Sibiu

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

În nopțile de 28/29 și 29/30 iulie a.c., polițiștii sibieni au desfășurat razii pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr (zona cartierului Avantgarden, Prelungirea Mihai Viteazu, Dedeman).

În acțiuni au fost angrenați  polițiști din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu, din cadrul Biroului Rutier Sibiu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, alături de care au acționat polițiști din cadrul Centrului Chinologic „Doctor Aurel Greblea” Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 350 de persoane, fiind verificate și controlate 135 de autovehicule.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*