Au început înscrierile la cea de-a VI-a ediție a Binder Lake Triathlon. Vezi cum poți participa

ACS Aria pentru Sport Sibiu anunță începerea înscrierilor pentru cea de-a 6-a ediție a Binder Lake Triathlon.  Concurenții au de parcurs, individual sau în echipă, 600 metri înot, 20 km cu bicicleta și 5 km în alergare. Întrecerea e programată duminică, 2 iunie, evenimentul fiind inclus în calendarul Federației Române de Triatlon.

(Dan GREAVU)

foto: Aria Sibiu

„Sezonul de evenimente este aici, iar noi continuăm Calendarul Sportiv #ACSAS cu ediția a VI-a Binder Lake Triathlon! Vino să participi individual sau în echipă!

  • 600m înot
  • 20 km Offroad Bike
  • 5 km Alergare

Înscrierile se fac pe link-ul următor: ariapentrusport.ro/binder-lake-triathlon/“, anunță Clubul sportiv Aria pentru Sport Sibiu.

Programul concursului:

Duminică 2 Iunie 2024:

8.00 – 9.30 ridicare kiturilor de concurs, ridicarea chip-urilor

8.15 – deschiderea tranziţiei

9.45 – sedinţa tehnică

10.00 – startul pentru înot – toate categoriile: ștafetă, triatlon individual

14.00 – premierea pentru triatlon individual și stafetă

Concursul de triatlon, individual sau ștafetă, este deschis oricărei persoane care are vârsta minimă stabilită de organizator și care se bucură de o stare de sănătate și o condiție fizică adecvate unui efort prelungit în regim competitiv. Pentru o desfășurare optimă a concursului, numărul de participanți este limitat după cum urmează: 100 participanți la categoria de triatlon individual și 50 de ștafete.

Vârsta minimă de participare este de 14 ani împliniți în anul desfășurării competiției.

Participarea la concurs se face pe propria răspundere a fiecărui concurent. Aceștia vor semna o declarație că sunt apți din toate punctele de vedere pentru a participa la concurs. În numele participantului minor, declarația pe proprie răspundere va fi semnată de către părintele acestuia.

Participantii se pot înscrie la probele:

Proba sprint

Individual:

Masculin : 16 – 19 ani; 20 – 29 ani; 30-39 ani si +40,

Feminin : 16 – 19 ani; 20 – 29 ani; 30-39 ani si +40,

Ștafeta: Masculin; Feminin; Mixt (cel puţin o doamnă sau domnişoară)

Competiţia “Binder Lake Triathlon”este organizată de ACS Aria pentru Sport si are drept scop promovarea triatlonului ca sport în rândul populaţiei şi susţinerea performanţelor sportive ridicate în rândul atleţilor de triatlon din România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*