Au început înscrierile la BINDER LAKER TRIATHLON

Au început înscrierile la BINDER LAKER TRIATHLON – Ediția V  10 Septembrie 2023 – Lacul lui Binder (Sibiu). Pentru a putea participa la competiția sportivă, doritorii găsesc Regulamentul Competitiei AICI.

FOTO: organizatori

Vârsta minimă de participare este de 14 ani împliniți în anul desfășurării competiției.

Te poți înscrie la următoarele categorii:
Individual:

 • Masculin: 14 – 19 ani; 20 – 29 ani; 30-39 ani și 40+
 • Feminin: 14 – 19 ani; 20 – 29 ani; 30-39 ani și 40+

sau Ștafetă: Masculin; Feminin; Mixt (cel puţin o doamnă sau domnişoară)

Taxa de participare este de 40 lei/persoană, atât pentru cei care concurează Individual, cât și pentru fiecare dintre cei înscriși la Ștafetă. Confirmarea taxei reprezintă validarea înscrierii in concurs.

După confirmare a înscrierii și achitarea taxei de participare, te invităm să ridici kit-ul de participare Duminică, în dimineața competiției, de la Start, între orele 8:00-9:30.

Kit-ul de participare include următoarele:

 1. Declarația pe propria răspundere – obligatorie de completat și semnat pentru toți participanții la eveniment (declarația rămâne in posesia organizatorului după semnare). Poți descărca Declarația AICI.
 2. Numărul de concurs – obligatoriu să fie purtat la vedere, prins pe tricoul de alergare și pe bicicletă. Pentru o contorizare corectă a rezultatului, toate detaliile vor fi comunicate la ședința tehnică cu o jumătate de oră inainte de Start

Calendarul zilei  de Duminică, 09.07.2023, este următorul:

 • 8:00 – 9:30: Ridicarea kit-urilor de participare, ridicarea chip-urilor de la standul de START
 • 9:45:  Ședința tehnică organizatorică
 • 10:00: STARTUL COMPEȚITIEI cu proba de ÎNOT (toate categoriile, individual și ștafetă)
 • 14:00: Premierea

Probele competiției:

 1. ÎNOT in Lacul lui Binder – 650 m
 2. CICLISM OFFROAD – 20 km
 3. ALERGARE – în jurul Lacului Binder – 5 km

Rezultatele competiției vor fi afișate în cel mai scurt timp după inchiderea traseului, pe pagina oficială a evenimentului: https://ariapentrusport.ro/binder-lake-triathlon/

Organizatori: „Premierea participanților se va face în baza categoriilor stabilite prin formularul de înscriere: Individual, sau stafeta, feminin și masculin, pe categoriile de vârstă, conform Regulamentului. Pentru corectitudinea informațiilor, te rugăm să mai evaluezi încă odată lista de înscrieri disponibilă pe site, iar dacă sesizezi erori, ne poți semnala acest lucru printr-ul email la clubsportiv@aria.com.ro”.

Evenimentul sportiv BINDER LAKE TRIATHLON – Ediția V este o competiție sportivă recomandată de Federația Română de Triatlon și organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Lacul lui Binder.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*