Au început examenele de certificare a maiștrilor militari școliți la Sibiu

Astăzi la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu au început examenele de certificare a calificării profesionale pentru formarea maiștrilor militari.

Foto: Facebook Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu

„Examenul de certificare a calificării profesionale pe care elevii de la programul de studii postliceale pentru formarea maiștrilor militari ai instituției noastre de învățământ militar îl susțin astăzi, reprezintă un moment important în drumul lor către o cariera militară de succes.

Un moment plin de emoții și de provocări în care vor demonstra cunoștințele și că sunt pregătiți să treacă de la stadiul de elev la cel de cadru militar al Armatei Române.

Probele pe care le vor susține, practică, scrisă și susținerea proiectului, reprezintă o oportunitate de a-și arăta competențele și de a se afirma în domeniul pe care l-au ales.

Foto: Facebook Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu

Conducerea instituției le urează mult succes în vederea absolvirii cu brio a examenului de certificare a calificării profesionale!” au transmis reprezentanții instituției de învățământ militar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*