Au fost trași la sorți cei doi judecători care vor face parte din Biroul Electoral Județean la alegerile care urmrmează. Cine sunt?

Astăzi a avut loc, la sediul Tribunalului Sibiu, desemnarea prin tragere la sorți a celor doi judecători care vor face parte din Biroul Electoral Județean de Circumscripție Sibiu pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

foto: Arhivă

„Tragerea la sorti a celor 2 judecători a avut loc în şedinţa publică ce a fost adusă la cunoștință de către Tribunalul Sibiu, prin publicare în presa locală şi prin publicare pe portalul instanței, în prezența persoanelor interesate”, informează expertul Cornelia Elena Prundaru, purtător de cuvânt în cadrul Tribunalului Sibiu. Asfel, urma tragerii la sorți, au fost desemnați pentru a face parte din Biroul Electoral Județean de Circumscripţie Sibiu următorii judecători: Preşedinte: judecător Dumbrăvean Elena și Locţiitor: judecător Crăciun Daniela Sorina.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*