Au fost recuperate 16 ceasuri sustrase din casa în care a fost ucis omul de afaceri sibian Adrian Kreiner

Șeful IPJ Sibiu, chestorul de poliție Tiberiu Ivancea a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că au fost recuperate, în Marea Britanie, 16 ceasuri și mai multe bunuri furate din casa omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Acestea au fost găsite în autoturismul în care a fost prins primul suspect în acest caz, cel care a fost deja extrădat.

foto: Mesagerul de Sibiu

Cele 16 ceasuri și bunurile recuperate sunt în continuare expertizate pentru prelucrarea urmelor biologice.

De asemenea, șeful IPJ Sibiu a declarat că cel de-al treilea suspect în cazul ucideri omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, Cristian Minae, urmează să fie adus în țară în câteva zile, săptămâni.

„În momentul de față se fac demersurile de către Tribunalul Sibiu și Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu căte autoritățile britanice pentru predarea celui de-al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Urmează ca, e doar chestuine de zile, săptămâni, să fie predat autorităților române.”, a declarat chestorul Ivancea.

Au fost recuperate în Marea Britanie 16 ceasuri de lux și alte bunuri găsite în autoturismul în care a fost prins primul suspect. Aceste bunuri sunt în continuare expertizate pentru prelucrarea urmelor biologice.

Cât despre cel de-al treilea suspect în acest caz, Zuleam Costinel Cosmin, este în continuare dat în urmărire internațională. Dosarul de urmărire este în lucru la IPJ Dolj, județul în care își are domiciliul suspectul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*