Au curățat Valea Sadului

Elevi și cadre didactice, edili și angajați ai Ocolului Silvic din Sadu, reprezentanți ai Prefecturii Sibiu, ADI Eco Sibiu si ai Agenției Naționale a zonelor montane, cu toții iubitori ai naturii, au marcat campania națională Let’s do it Romania, dar și Ziua Națională a Muntelui, printr-o acțiune de ecologizare pe străzile din comună și pe Valea Sadului. Spre bucuria tuturor, cantitatea de gunoaie strânse a fost mai mică decât în anii precedenți. „Viitorii prieteni ai muntelui cresc la Sadu! Tot mai puține deșeuri aruncate pe frumoasa Vale a Sadului, fapt ce ne face să credem că respectul față de natură este tot mai mare. Astăzi (nr – ieri), împreună cu elevii Școlii Gimnaziale «Samuil – Micu», colegii din Primărie și de la Ocolul Silvic, am făcut o acțiune civică de igienizare a pitorescului Văii.“, a transmis Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Foto: facebook/Primaria Sadu

„Let’s do it Romania și Ziua Națională a Muntelui au fost marcate printr-o acțiune amplă de curățenie la Sadu

Au fost prezenți peste 120 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Samuil Micu” din Sadu însoțiți de cadre didactice, alături de aceștia au fost angajați ai Primăriei Sadu, angajați ai ocolului Silvic și voluntari. S-au curățat și igienizat străzile din sat și Valea Sadului.

Am constatat cu bucurie ca anul acesta cantitățile de gunoaie ridicate au fost mai mici față de acțiunile realizate in anii trecuți.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!“, a transmis Primăria Sadu.

Valentin Ivan, primarul comunei Sadu:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*