Atmosferă caldă, daruri alese, lucrate cu suflet. DGASPC vă invită la BAZARUL DE CRĂCIUN

Sărbătoarea Crăciunului este despre oameni, despre cum să dăruim, să fim mai buni și mai nobili. Nu există altă Sărbătoare cu o astfel de perioadă plină de magie și bucurie. În perioada 5 – 7 decembrie, între orele 10.00 – 19.00, DGASPC Sibiu vă invită să simțiți spiritul Sărbătorilor la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, corpul B la foaier, pentru a participa la BAZARUL DE CRĂCIUN.

Va așteaptă o atmosferă caldă, cu daruri alese și lucrate cu suflet, decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun, toate fiind realizate de către copiii și adulții din centrele rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu.

Fondurile adunate din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie, dar cel mai important este faptul că adulții și copiii din centrele rezidențiale află că dizabilitatea nu este motiv de excluziune, iar comunitatea din care fac parte a arătat că îi pasă și este din ce în ce mai implicată atunci când vorbim de  persoanele cu deficienţe şi barierele de atitudine şi de mediu care împiedică participarea lor deplină şi efectivă în societate, în condiţii de egalitate cu ceilalţi.

Deschiderea oficială este programată în data de 05.12.2022, ora 12.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*