Atleți sibieni pe podium, în prima etapă la Naționale

Cei 3 atleți din județul Sibiu deplasați la prima etapă a Campionatelor Naționale indoor ale seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor I (U20) s-au aflat azi în competiție. Toți au prins podiumul.

foto arhivă: captura video

În Sala „Ioan Soter” din cadrul CNSB „Lia Manoliu”, sibianca Tabita Teușan (care se pregătește la Sibiu, dar reprezintă CSM Timișoara), a încheiat pe locul 3 cursa de 400 metru plat, cu timpul de 58,13 secunde, fiind devansată de Maria Capotă (CSM Bistrița), care a trecut linia de sosire în 56,01 secunde și Ștefania Zediu (SCM Bacău), timp 56,92.

La aruncarea greutății, George Adrian Anti, de la CSȘ Șoimii Sibiu, a încheiat tot pe 3, cu 14,85 m, în urma lui Ștefan Ciobanu (LPS Roman), cu 18,28 m și Antonio Andrei Aentiev (ACS Atletic Delt), cu 15,08.

În proba de 1500 metri feminin, Alexandra Hudea (CSȘ Mediaș) a terminat pe 2, cu timpul de 4:39,44, la fix 5 secunde în urma colegei sale de la CSA Mica Romă Blaj, Mihaela Maria Blaga. Din păcate, un timp cu mult sub cel obținut anul trecut, când a terminat în 4:28,95 în finala probei, rezultat care i-a adus titlul național la cadete.

Mâine, în cea de-a doua zi a competiției, le vom avea din nou pe pistă pe Tabita Teușan, care va lua startul în proba de 800 de metri, și pe Alexandra Hudea, în proba de 3000 de metri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*