Aţi văzut aceşti minori?

Dumitru Diana Nicoleta (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat în data de 15 octombrie a.c, spre şcoală fără a mai reveni la domiciliu. Familia acesteia a sesizat dispariţia minorei, Serviciul Investigaţii Crminale efectuând verificări pentru identificarea şi readucerea acesteia în cadrul familiei. Minora domiciliază în municipiul Sibiu.

Semnalmente: înălţime 1,72 m, greutate 58 kg, constituţie normală, păr negru, lung, fir drept, ten măsliniu, ochi căprui

Semne particulare: în sprânceana stângă are o cicatrice de aprox. 2 cm.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

 

Florea Constantin Valeriu (foto) a plecat în data de 28.09.2012, împreună cu fratele său, Florea Florian Georgel (foto), de la domiciliul comun, dată de la care cei doi nu au mai revenit. Băieţii au vârstele de 13 şi respectiv, 15 ani şi domiciliază în municipiul Sibiu.

Florea Constantin Valeriu prezintă următoarele semnalmente: înălţime – 1.30 m, 30 kg, constituţie slabă, păr negru, tuns scurt, fir drept, ten deschis, ochii căprui. Nu prezintă semne particulare şi nu se cunosc obiectele de îmb răcăminte pe care le purta la data dispariţiei.

Fotografiile minorilor sunt ataşate acestui comunicat.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la aceşti minori sunt rugate să contacteze telefonic, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*