ATENȚIE șoferi! De mâine se modifică traficul pe podul de pe șoseaua Alba Iulia

Lucrările de modernizare modifică traficul pe podul de pe șoseaua Alba Iulia modifică traficul, începând de mâine, 19 mai.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

De vineri, 19 mai, traficul peste podul de pe Șoseaua Alba Iulia  se va desfășura pe partea dinspre str. Malului, închizându-se circulației partea dinspre str. Maramureșului pentru execuția ultimelor lucrări, respectiv finalizarea rosturilor podului, așternerea ultimului strat asfaltic, amenajarea iluminatului arhitectural și vopsirea elementelor din beton. De asemenea, se va lucra la pistele pentru biciclete de sub pod.

“Lucrările de modernizare a podului peste Cibin avansează bine și se apropie de final. Partea dinspre str. Malului este practic finalizată, rămânând de executat doar câteva detalii care nu vor afecta traficul. Astfel, începând de la sfârșitul acestei săptămâni, lucrările se mută pe partea dinspre strada Maramureșului, pentru a încheia și aici lucrările rămase de executat”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Reprezentanții Primăriei Sibiu spun că partea din aval a podului, cea dinspre str. Malului, este finalizată în proporție de 99%, fiind amenajat carosabilul, trotuarele și pistele pentru biciclete. Ultimele detalii se vor executa fără a mai fi necesară închiderea traficului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*