Ateliere și traininguri despre energie regenerabilă și eficiență energetică (CP)

Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway, organizează o serie de ateliere și traininguri despre energie regenerabilă și eficiență energetică.

Ateliere despre „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței” în: Avrig, Sibiu, Porumbacu de Jos, Mediaș, Agnita, Nocrich, Biertan, Moșna, Cisnădie, Racovița, Tălmaciu, Rășinari, Gura Râului, Râu Sadului, Șura Mare, Orlat, Săliște, Jina, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Șeica Mare, Șeica Mică, Dumbrăveni, Boița, Slimnic.
Training despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă” în: Sibiu, Săliște, Mediaș.
Proiectul este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*