Atelier internațional la Muzeul ASTRA pentru pasionații de sculptură și restaurare a lemnului

În perioada 10-15 iulie 2023, Muzeul ASTRA organizează a II-a Ediție a Atelierului Internațional de Conservare a Patrimoniului Cultural, cu tema „Crafting, Sculpting and Restoring Wood”.

FOTO: Muzeul ASTRA

Evenimentul este organizat de Centrul de Pregătire a Conservatorilor și Restauratorilor (CePCoR) și are ca scop dezvoltarea și perfecționarea continuă a studenților și specialiștilor din domeniul ocrotirii patrimoniului cultural.

Totodată, se dorește consolidarea rețelei de colaborare și promovarea profesiei de conservare-restaurare.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi să ia parte la acest eveniment sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a muzeului https://muzeulastra.ro/…/activi…/activitate-cepcor-2023/ şi să completeze fişa de înscriere.
Cu scopul de a beneficia la maximum, 10 participanți vor fi selectați pe baza relevanței conținutul atelierului pentru dezvoltarea lor profesională.
„Prin urmare, vă rugăm, să argumentaţi în ce fel participarea la acest atelier va aduce o îmbunătăţire în activitatea d-voastră profesională (1000 caractere cu spaţii, în câmpul alocat în cadrul fişă). Până la data de 23 iunie puteţi trimite documentul completat la adresa andrea.bernath@muzeulastra.com .
Cei selectaţi vor fi notificaţi până în 30 iunie şi li se va pune la dispoziţie un pachet de informaţii utile”, transmite Muzeul ASTRA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*