Atelier gratuit despre digitalizare, robotizare şi securitate cibernetică în industrie, organizat la Sibiu

Câteva companii organizează la Sibiu, pe data de 8 iulie, un workshop gratuit despre digitalizare, robotizare şi securitate cibernetică în industrie şi pregătirea angajaţilor, numit FACTORY 4.0.

„În condiţiile în care economia trece printr-o criză a forţei de muncă calificate cu competenţe digitale, perfecţionarea resursei umane a devenit o componentă strategică în business. Cursurile de perfecţionare, trainingurile şi workshop-urile sunt de natură să asigure companiilor vizate un avantaj semnificativ în asigurarea tranziţiei la Industry 4.0, la economia viitorului”, afirmă Marius Hărătău, organizator al evenimentului.

În cadrul primului eveniment, ce va avea loc la Sibiu, „experţii vor prezenta, în cadrul celor şase module teoretice şi şase ateliere de lucru, la care participarea este gratuită, informaţii despre proiectele de digitalizare, de la automatizare şi Big Data & Analytics, la Integrarea sistemelor, Simularea realităţii, Internet of things, Securitatea Cibernetică, Servicii Cloud, Print 3D şi Realitatea Augumentată”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*