Atelier dedicat părinților de adolescenți, la Biblioteca ASTRA

Părinții de copii adolescenți sunt invitați joi, de la ora 18.00, la Biblioteca ASTRA, la un atelier în cadrul căruia vor afla mai multe despre cum funcționează creierul și mintea unui adolescent.

Dacă sunteți părinți de adolescenți, cu siguranță nu creți să ratați un atelier dedicat acelora dintre dvs. care își doresc să exploreze mai mult fațetele adolescenței din perspectiva relației, specificul dezvoltării și comunicarea cu adolescentul, cum funcționează creierul și mintea adolescentului, cum pot susține procesul de individualizare și exprimarea emoțională în adolescență.
Atelierul, care se desfășura joi, de la ora 18.00, va fi susținut de Adela Răulea, psiholog și psihoterapeut integrativ, iar intrarea este gratuită.
Atelierul este primul dintr-o serie dedicată părinților de adolescenți iar în cele două ore alocate, în cadre de lucru specifice, aceștia vor explora arii precum: percepție și credințe personale despre adolescență, stilul de parenting și impactul în relație, atașamentul în adolescență, exprimarea emoțională și susținerea unui mediu de siguranță și încredere.
De asemenea, veți afla răspunsuri la întrebări precum: Care este experiența mea, ca părinte, cu adolescența? În ce moduri stilul meu personal are influențe în relația cu adolescentul? Care sunt tiparele de comunicare în familie? Ce experimentează cognitiv și emoțional în acestă perioadă copilul meu? Care sunt nevoile lui/ei?
Cei care doresc să participe trebuie doar să completeze formularul de înscriere: https://bit.ly/459kEDJ
Evenimentul este organziat în cadrul proiectului „Semn că însemni”, al Asociației Capital Cultural.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*