Atac la Ponta pe Facebook

Copreședintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a lansat un atac virulent la adresa premierul Victor Ponta, după ce plenul Camerei Deputaților a respins începerea urmăririi penale în cazul șefului Executivului.

Într-un mesaj lansat, acum câteva minute, în rețeaua de socializare Facebook, Turcan a comentat că votul de azi este un rău incomensurabil făcut României. „Coaliţia guvernamentală nu este în serviciul public ci în serviciul lui Ponta şi Şova. Victor Ponta şi PSD au arătat că nu au nicio reţinere. Sacrifică tot: lege, instituţii, parteneriate internaţionale, credibilitate doar pentru a supravieţui la guvernare. Şi nu se vor opri aici! Vor modifica legi, vor distruge instituţii, vor schimba oameni, vor folosi majoritatea antieuropeană pe care şi-au construit-o pentru a-şi atinge scopul malefic: fuga de justiţie, de răspundere în faţa legii”, a completat ea.

Pe același cont oficial a fost postată și o caricatură a cărei sursă nu a fost precizată și care îl reprezintă pe Victor Ponta în uniformă de miner, lovind cu târnăcopul Constituția României.

sursa foto: Facebook Raluca Turcan

sursa foto: Facebook Raluca Turcan

Reamintim că plenul Camerei Deputaților a aprobat astăzi hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, cu 231 voturi „pentru” și 120 „împotrivă”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*