Atac în plină stradă! A lovit un puști și l-a tâlhărit

La data de 11 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut o sibiancă în vârstă de 20 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

FOTO: arhivă

În fapt, tânăra este bănuită că, la data de 10 februarie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe strada Filarmonicii din municipiul Sibiu, l-ar fi lovit pe un adolescent în vârstă de 15 ani, sibian, și i-ar fi sustras telefonul mobil, în valoare de 1.300 de lei.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate de către polițiștii sibieni, în dimineața zilei de 11 februarie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, asupra ei fiind găsit telefonul sustras.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibiencei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*