Astrid Fodor: „În ce privește alegerea primarului, am votat pentru un profesionist în administrație“

Astrid Fodor, candidatul FDGR pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Sibiu, a votat la Școala Gimnazială numărul 8, de pe strada Lupeni „pentru un profesionist în administrație, o persoană cu experiență, o persoană devotată Sibiului și sibienilor și care a dovedit aceasta prin fapte și nu prin vorbe“.

Am votat pentru o dezvoltare în continuare coerentă a acestui oraș, pe bază de proiecte, care sunt nu doar frumoase, dar sunt realizabile și care sunt necesare Sibiului și care au la bază strategiile noastre de dezvoltare pe care le-am elaborat, administrația publică locală împreună cu comunitatea noastră. Vorbind de Consiliul Local, am votat pentru o echipă care, pentru mine, reprezintă garanția că își vor respecta votul, jurământul mai bune spus (…) Sunt convinsă că această echipă va depune toate eforturile, și toată puterea și abnegația, în interesul orașului și a cetățenilor, a locuitorilor acestui oraș.

În ce privește alegerea primarului am votat pentru un profesionist în administrație, o persoană cu experiență, o persoană devotată Sibiului și sibienilor și care a dovedit aceasta prin fapte și nu prin vorbe.

Referitor la Parlamentul European am votat pentru o Europă puternică și unită, dar unită în diversitate. Sper ca cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European nu vor pierde niciodată din vedere interesele României, identitatea națională a noastră să o promoveze și să țină cont că România a aderat numai de la 1 ianuarie 2008. Avem multe de recuperat, motiv pentru care și alocarea fondurilor trebuie făcută în funcție de interesele acestor țări și de ce trebuie ei să recupereze, față de cei care sunt membri cu state vechi în Uniunea Europeană”, a declarat primarul Astrid Fodor, la ieșirea de la urne.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*