Astăzi vor fi publicate rezultatele inițiale de la BAC, sesiunea de toamnă. Media finală necesară pentru a promova examenul este cel puțin 6

Rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an vor fi afişate azi.

Foto: Arhivă

Rezultatele la sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an vor fi afişate vineri, pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi în centrele de examen, în format anonimizat, până la ora 12.00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 – 18,00, atât în format standard/letric, cât şi electronic. În acest sens, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5, iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puţin 6. La cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului s-au înscris peste 33.900 de candidaţi.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*