Astăzi este Ziua oficială a Sibiului. Ce mesaj le transmite primarul Fodor sibienilor

Sibiul are, din acest an, o Zi oficială, după ce un grup de consilieri locali au propus acest lucru, iar colegii lor au fost de acord. Ziua a fost aleasă pentru că prima atestare documentară a Sibiului datează din 20 decembrie 1191. 

foto: Mesagerul de Sibiu

Cu ocazia acestei sărbători oficiale a orașului de pe Cibin, primarul Astrid Fodor le-a transmis un mesaj sibienilor.
”Pentru noi, din administrația locală și pentru mine, ca primar, ziua Sibiului este în fiecare zi. Pentru Sibiu gândim și realizăm proiecte în fiecare zi. Sibiul atractiv economic, Sibiul funcțional ca infrastructură, Sibiul cu unități de învățământ puse la punct, Sibiul cu mobilitate sustenabilă, Sibiul verde, Sibiul cultural și sportiv, Sibiul timpului liber – pentru noi, orașul este în centrul atenției în fiecare zi. Prin urmare, sărbătorim Sibiul nu doar o dată pe an, de ziua lui, ci de zeci de ori pe an, prin fiecare dintre evenimentele finanțate de Primăria Sibiu și organizate de operatorii sibieni, cu acces gratuit pentru public, precum și prin fiecare proiect pe care îl realizăm pentru oraș și îl oferim sibienilor.
Personal, m-am născut aici, am crescut și mi-am crescut copiii aici și deci, pentru mine, Sibiul este acasă și este scopul activității mele zilnice.
La mulți ani, Sibiului nostru! La mulți ani, tuturor celor care iubesc Sibiul!”, transmite Fodor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*