Asociația Baby Care strânge fonduri pentru îngrijirea copiilor născuți prematur

Asociația Baby Care Sibiu, face apel la sibieni să doneze bani pentru a susține eforturile asociației de a ajuta la salvarea vieții copiilor născuți prematur.

Foto: Facebook Asociația Baby Care

„În fiecare an, în luna noiembrie vă invităm ceva mai mult în lumea prematurilor, în lumea noastră, şi anul acesta. E o lume diferită cu copii şi părinţi încercaţi, mulţi dintre ei adevăraţi eroi.

O lume de copii care ne surprinde mereu prin determinarea şi curajul cu care aceşti pitici se luptă să supravieţuiască, o bătălie pe care mulţi adulţi nu ar fi în stare să o dea. O lume în care fiecare respiraţie, fiecare gram de greutate sunt câştigate cu greu şi reprezintă, fiecare în parte, o victorie.

Iar pe cei care doresc să sprijine în continuare aceste bătălii îi învităm să facă donaţii în contul Asociaţiei Baby Care Sibiu. La fel ca şi în anii trecuţi, vom da socoteală pentru fiecare bănuţ. Donaţiile dvs. ne vor ajuta să facem victoriile acestor mici luptători mai uşoare.

Vă mulţumim” au transmis membrii asociației.

ASOCIAŢIA BABY CARE are ca obiectiv principal sprijinirea ingrijirii in cele mai bune conditii a nou-nascutilor internati in terapia intensiva neonatala. Pentru toţi cei care doresc să sprijine activitatea sau campaniile noastre:

Contul ASOCIATIEI BABY CARE SIBIU, deschis la BRD Sibiu, Filiala Gara:

RON: RO 50BRDE330SV17320573300

Euro: RO26BRDE330SV70551743300

USD: RO66BRDE330SV70551913300

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*