ARTmania susține Sibiu Guitar Meeting

ARTmania salută unul dintre cele mai frumoase festivaluri din România, Sibiu Guitar Meeting, un experiment socio-cultural care aduce în fiecare an, în Piața Mică, sute de tineri chiratiști, pasionați de rock, în cadrul unui imens concert colectiv, preferatul turiștilor și al publicului iubitor de muzică.

Împătimit de rock și de riff-uri de chitară și consecvent acestei pasiuni încă de la prima ediție, Festivalul ARTmania îi invită pe toți tinerii chitariști de la Sibiu Guitar Meeting la concert!

Tinerii cu vârste de până la 16 ani care s-au înscris la Sibiu Guitar Meeting vor avea intrare gratuită la Festivalul ARTmania, eveniment care se va desfășura la Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Invitații noștri trebuie să vină în spațiul de festival însoțiți de un adult, care va beneficia de o reducere la plata biletului. Pentru însoțitori și pentru toți ceilalți pasionați de muzică înscriși anul acesta la Sibiu Guitar Meeting, prețul unui abonament la Festivalul ARTmania este de 110 lei.
Festivalul Sibiu Guitar Meeting, eveniment care se desfășoară anul acesta în perioada 14-16 iulie, este o inițiativă din 2015 a Asociației Culturale Play. ARTmania îți reafirmă în fiecare an implicarea în consolidarea politicilor culturale locale, prin proiecte multiculturale menite să reconfirme statutul orașului Sibiu de jucător important pe piața europeană a consumatorilor de cultură și a producătorilor de evenimente culturale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*