ARTmania organizează East European Music Conference

Asociația Culturală ARTmania vă invită la East European Music Conference, eveniment care se va desfășura online, în perioada 10-11 decembrie.

Peste 40 de profesioniști de top și personalități din industria muzicală internațională și românească vor dezbate problemele acute ale industriei muzicale, oferind expertiză și răspunsuri profesioniștilor din această zonă și operatorilor culturali locali.

Cei interesați vor avea la dispoziție 8 paneluri de discuție cu experți din Europa și din România, 13 interviuri cu personalități ale industriei muzicale internaționale, precum Tuomas Holopainen (compozitor și fondator al formației Nightwish) sau Ed Bicknell (manager al Dire Straits și Managing Director al DAMAGE MGMT), realizate de cunoscutul jurnalist Gunnar Sauermann (Metal Hammer Magazine) și o serie de show-uri muzicale care vor completa discuțiile.

De asemenea, va putea și urmări și un scurt blockbuster „A Band Was Born”, material ce include informații și discuții despre Michal Kaščák (Fondator și Director al Festivalului Pohoda din Slovacia), profesia sa, despre provocările din industria muzicală și despre trupa de punk rock „VBPS” în care este toboșar.

Evenimentele pot fi urmărite online, gratuit, pe eemusic.ro și pe pagina de Facebook East European Music Conference.

Proiectul este susținut de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*