Aria a inaugurat la Sibiu noul Aqua Park – foto

Astăzi a fost inaugurat la Sibiu noul Aqua Park Aria, un proiect inovator destinat relaxării și divertismentului. La eveniment au fost prezente aproximativ 300 de persoane, reprezentanți ai autorităților locale, parteneri și membri ai comunității.

foto: Mesagerul de Sibiu

În deschiderea evenimentului de joi, Ioan Ciolan și primarul Astrid Fodor au tăiat panglica inaugurală noii investiții. A urmat apoi un tur complet al complexului, la care au luat parte toți invitații. La final, oaspeții au fost poftiți la Aria Rooftop, unde s-au răcorit și au aflat cum a lua ființă conceptul Aria Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

„Suntem încântați să deschidem porțile acestui spațiu extraordinar și să oferim comunității noastre un loc unde să se bucure de momente de relaxare și distracție. Aqua Park Aria Sibiu este o investiție în bunăstarea locuitorilor din Sibiu și nu numai,” a declarat Andrei Bodea, Director Comercial & Marketing Aria.

foto: Mesagerul de Sibiu

Cum a început Aria

Istoria începe cu Aria Clinic și din dorința de a oferi sibienilor un spectru larg de servicii orientate către îngrijiri medicale în regim ambulatoriu și de recuperare, activități sportive, wellness și de petrecere a timpului liber cât mai distractiv și interesant.

Aria Sibiu este un complex recreativ modern, dedicat furnizării de servicii de înaltă calitate în domeniul sportului și relaxării. Cu facilități de top și un angajament ferm față de comunitate, Aria Sibiu continuă să fie un pilon important în viața socială și sportivă a orașului.

„Dintr-o clinică medicală, am ajuns astăzi să fim o clinică performantă, să fim cea mai mare și bună sală de sport și noi, sibienii, să avem cel mai mare Aqua Park al Transilvaniei”, a mai explicat Andrei Bodea.

foto: Mesagerul de Sibiu

foto: Mesagerul de Sibiu

Noul Aqua Park

Aqua Park-ul Aria Sibiu include o varietate de piscine, tobogane, zone de relaxare și facilități pentru toate vârstele, asigurând astfel o experiență completă pentru vizitatori. Proiectul a fost realizat cu atenție la detalii și cu dorința de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

foto: Mesagerul de Sibiu

La Aria Sibiu, sănătatea și bunăstarea sunt pe primul loc. Centrul dispune de o gamă variată de servicii de recuperare, inclusiv kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, toate realizate de specialiști cu înaltă calificare. Pentru pasionații de sport, Aria oferă săli de fitness dotate cu echipamente de ultimă generație, terenuri de tenis, squash și săli pentru clase de aerobic, yoga și pilates.

foto: Mesagerul de Sibiu

Aria Sibiu este un centru recreativ și wellness de top, dedicat îmbunătățirii calității vieții printr-o combinație unică de sport, recuperare și relaxare. Cu facilități moderne și o echipă de profesioniști devotați, ARIA Sibiu promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*