Argentina, Mi Amor. Spectacol extraordinar de tango argentinian. Iată unde

Sala Traube din municipiul Mediaș va găzdui sâmbătă, 29 aprilie 2023, de la ora 19:00, un spectacol extraordinar de tango argentinian- „Argentina, Mi Amor“, un concept complex de muzică și dans, cu soliști și dansatori profesioniști.

Foto: Primăria Municipiului Mediaș

Evenimentul este pus în scenă de către Asociațiile Culturale „Cluj Tango Orchestra“ și „Tango Otros Aires“ din Deva și îi are ca invitați speciali pe mezzosoprana Iulia Merca, solistă a Operei Naționale din Cluj Napoca și pe maestrul Claudiu Hontilă la vioară, concert maestru al Filarmonicii Viena Strauss.

„Cluj Tango Orchestra” este prima orchestră de tango argentinian din România, compusă din muzicieni români profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania și ai Operei Naționale din Cluj Napoca. Cu o vastă experiență, atât pe scenele filarmonicilor din țară, cât și ale festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate, artiștii aduc în fața publicului larg magia muzicii de tango argentinian.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la sediul Centrului de Informare Turistică Mediaș de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00, sau electronic din rețeaua iabilet.ro, iar copiii sub 14 ani, însoțiți de un adult, au acces gratuit la eveniment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*