Apți pentru Liga 2! Întreg lotul FC Hermannstadt poate aborda fără probleme perioada de pregătire

Jucătorii divizionarei secunde FC Hermannstadt au efectuat, miercuri, vizita medicală la Clinica NewMedics din Sibiu. Rând pe rând, „alb-roșiii” au trecut prin cabinete. Mai întâi li s-a recoltat sânge pentru analize, apoi au urmat electrocardiograma (EKG), examenul clinic general, spirometria și, la final, ecografia abdominală. Toți cei 19 jucători prezenți la reunirea lotului au trecut cu brio vizita medicală.

„Fotbaliștii echipei FC Hermannstadt au efectuat la clinica noastră examenul medical obligatoriu înaintea începerii perioadei de pregătiri. Din fericire, nu am depistat niciun fel de probleme. Nici măcar un kilogram în plus. Cu toții sunt în parametri. Le urăm mult succes în pregătiri și la meciurile oficiale”, a afirmat managerul Clinicii NewMedics, Gabriel Bolca.

Pleacă la Săcele

Fotbaliștii sibieni vor continua pregătirea în localitate până la finalul săptămânii, când e prevăzută plecarea în cantonamentul de la Săcele (jud. Brașov). Jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța vor efectua zilnic câte un antrenament, la Stadionul „Obor”. Cu excepția zile de sâmbătă, ședințele de pregătire se vor desfășura după-amiaza. „Am început un nou ciclu de pregătire, cu un nou staff tehnic şi cu mai mulţi jucători noi. A fost un prim antrenament reuşit, în care s-a urmărit reacomodarea la efort şi reacomodarea cu mingea. Urmează câte un antrenament pe zi, pe Stadionul «Obor», până la finalul acestei săptămâni, iar sâmbătă e programat un joc – şcoală, urmând ca duminică să plecăm în cantonament. Mai sunt câţiva jucători în vederile noastre. Sperăm ca, la ora plecării în cantonamentul de la Săcele, lotul să fie complet. Intenţionăm să deplasăm un lot de 25 de jucători“, a declarat antrenorul secund Eugen Beza.

Lotul echipei sibiene

Echipa sibiană a început pregătirea în vederea primului său sezon în Liga a II-a. La primul antrenament – unul condus de Alexandru Pelici şi cei doi „secunzi” ai săi, Eugen Beza şi Florin Berţa – au fost prezenţi 19 jucători, inclusiv Bogdan Rusu, Ştefan Blănaru, Lucian Dumitriu şi Cătălin Căbuz, toţi patru transferaţi în această vară. Jucătorii care s-au prezentat sub comanda noului antrenor principal sunt următorii: Cătălin Căbuz (venit sub formă de împrumut de la FC Viitorul), Dragoş Ciorgovean – portari; Alexandru Străulea, Cătălin Pîrvulescu, Radu Crişan (Astra Giurgiu a fost de acord să-i prelungească împrumutul la Sibiu pentru încă un sezon), Robert Bratu, Daniel Tătar, George Monea, Cristian Chifu, Lucian Dumitriu (Foresta Suceava), Bogdan Piko, Radu Necşulescu, Petrişor Petrescu, Alexandru Neacşa, Bogdan Rusu (Foresta Suceava), Ştefan Blănaru (ACS Poli Timişoara), Adrian Cârstean, Cătălin Tineiu (revenit după împrumutul la Performanţa Ighiu) și Ştefan Băghiceanu (Unirea Jucu, în probe). Au lipsit motivat Radu Criştiu, Răzvan Dâlbea şi Cristian Seiwerth, cei trei urmând să revină la antrenamente înaintea plecării în cantonament.

 

TEODOR BIRȚ | președinte: „Suntem bucuroși că, din punct de vedere medical, nu există niciun fel de probleme. Băieții sunt apți sută la sută pentru efort. Ne dorim să fie feriți de accidentări sau de orice alt fel de probleme de ordin medical pe toată durata pregătirilor, iar în momentul în care va începe campionatul să fim la capacitate maximă.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*