Apelul unui jurnalist, după ce i-a fost furat rucsacul cu munca din ultimii ani: ”Te rog, oricine ești, dă-mi înapoi ce mi-ai luat!”

Colega noastră de la Agerpres a avut parte de o întâmplare neplăcută ieri. În timp ce făcea poze la un eveniment din cadrul FITS, cineva i-a luat rucsacul cu laptopul de serviciu, două memorii externe cu munca din ultimii ani și acte.

Foto: Ultima poză făcută de Izabela Paulescu când i-a fost furat rucsacul. 

”Apel către cel/cea care mi-a furat/luat rucsacul astăzi (N.r. – luni) în centrul Sibiului
Te rog, oricine ești, dă-mi înapoi ce mi-ai luat: rucsascul cu laptopul de serviciu, două memorii externe cu munca mea din ultimii ani, legitimația de presă, legitimațiile S.C. Tursib S.A. și de la Muzeul Astra, buletinul. Poți păstra banii.
Luni, în jurul orei 12.50, în timp ce fotografiam spectacolul „Veseli și pufoși” de la Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu, m-ai lăsat fără munca din ultimii ani.
Te rog gândește-te la ceva simplu: vezi miile de poze și imagini video pe care mi le-ai furat? Vezi ulimele imagini cu mulți copii fericiți? Sunt copiii de la Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu și să știi că sunt și copiii de la un centru de plasament din Sibiu, pe care eu i-am pozat și filmat în ultimele zile. Eu nu le mai pot da acestor copii, amintirile înapoi. Îi vezi la #FITS? Zilnic? Îi vezi cum desenează? Cum pictează? A fost ideea mea să-i propun lui Constantin Chiriac să facem ceva în premieră pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – Miracol / Wonder. Te rog, pricepe că ai furat/luat aceste amintiri.
Ce mă doare cu adevărat este că ai văzut cât de simplu este să dai de mine: ai adresa mea (pentru că m-ai lăsat fără buletin), vezi locul meu de muncă (pentru că m-ai lăsat fără legitimația de jurnalist), m-ai lăsat inclusiv fără un document medical al cuiva foarte apropiat mie. Știi adresa din buletinul meu, știi unde lucrez, te rog fă în așa fel încâ ajută-mă măcar, amintirile copiilor să le pot da, pentru că sunt ale lor!
Rog pe oricine mă cunoaște, a auzit măcar o dată de mine sau de AGERPRES sau a citit măcar o dată vreo știre în presa sibiană și a scris „potrivit AGERPRES” și mă poate ajuta să îmi recuperez rucsacul cu laptopul și memoriile externe, să sune la Poliție, să sune la serviciul meu (Agenția Națională de Presă Agerpres) sau să mă contacteze: 0726.191.185.
Repet: te rog, dragă domnule sau doamnă care ați furat sau luat din greșeală rucsacul meu negru, luni, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, colț cu Piața Mare, în timpul spectacolului „Veseli și pufoși” din timpul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, să îmi dați înapoi măcar memoriile externe, pentru că acolo sunt amintirile la foarte mulți oameni cinstiți și faini din Sibiu.
Rog distribuiți, în speranța că recuperez măcar pozele copiilor!
Mulțumesc
Isabela Paulescu – corespondent AGERPRES la Sibiu
Tel. 0726.191.185

 

Când eu fotografiam fericirea acestor oameni, tu m-ai lăsat fără rucsacul cu laptopul cu fotografiile si imaginile video filmate din ultimii 3 ani!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*