Apelul Animal Life către sibieni, în contextul gerului de afară: „Vă rugăm nu rămâneți indiferenți față de animalele fără stăpân!”

Este o perioadă foarte dificilă pentru animalele nimănui. Temperaturile extreme sunt un stres suplimentar adăugat la o viața deja foarte grea. Iar aceste temperaturi extrem de scăzute, pentru unele animăluțe devin letale. Animal Life Sibiu face apel la bunătatea sibienilor, și îi îndeamnă să aibă grijă și de animalele străzii. În plus, cazând temporar, pe perioada gerului, un câine sau o pisică de pe stradă, îi salvați viața.

Foto: Animal Life Sibiu
„Vă rugăm nu rămâneți indiferenți, dați-le mâncare, apă și improvizați-le adaposturi astfel încât sa poată trece mai ușor peste această perioadă. Animalele bătrâne, femelele gestante și puii sunt cei mai expuși.
Nimeni nu își dorește animale pe stradă, nici ele nu își doresc să fie pe stradă!
Dacă puteți oferi un cămin călduros unui animăluț de pe stradă, acum este cel mai potrivit moment, chiar dacă este doar temporar până trece perioada critică”, fac apel reprezentanții Animal Life Sibiu.
Prin cazarea temporară a unui câine sau a unei pisici fără stăpân în aceste nopți reci, nu oferi doar căldură, le oferi o șansă la o viață mai bună. Gestul tău de bunătate poate fi salvarea lor, asigurându-le un refugiu sigur împotriva gerului.
Cazarea temporară este o implicare pe termen scurt care poate avea un impact de durată. Nu doar salvezi vieți, ci le oferi și acestor animale șansa de a experimenta iubirea și grija.
„Amintește-ți: un colț primitor în casa ta poate însemna totul pentru un animal fără adăpost! Haide să ne unim forțele pentru a oferi acestor suflete căldura și confortul pe care îl merită. Adoptă un câine sau o pisică fără stăpân în această noapte și fii o sursă de speranță în lumea lor rece”, conchid voluntarii Animal Life.
Autor: Margareta LUPU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*