Apa caldă ca în țările tropicale – peste 30 de grade – vă așteaptă la Beach Club, lângă Palatul Brukenthal din Avrig (P)

Cea mai nouă și caldă piscină din județul Sibiu s-a deschis la Palatul Brukenthal din Avrig și completează oferta de agrement și divertisment a celor care aleg să petreacă una sau mai multe nopți la celebrul Palat de vară a Baronului Brukenthal.

Foto: Corabia Piraților Avrig

Corabia Piraților din Avrig este un loc de joacă, care așteaptă să fie explorat de cei mici dar și de cei mari, cu terasă pe etajul corabiei, care oferă o vedere de ansamblu al întregului complex și vă provoacă imaginația despre cum a început omenirea să exploreze planeta, chiar cu corăbii, ca cea pe care o putem admira acum la Palatul Brukenthal din Avrig!

Beach Club este o experiență tropicală, amenajată cu zonă de relaxare cu pietre pentru reflexoterapie, piscină de scăldat cu hidromasaj, plajă de nisip cu hamace și mobilier de gradină, jaccuzi și – vedeta complexului – piscina mare de 20×20 metri, cu apa încălzită la 32 de grade. Piscina, care domină peisajul tropical ce privit în ansamblu, conferă o stare poate chiar nemaiîntâlnită, îi așteaptă pe toți cei care își doresc o escapadă tropicală la poalele Făgărașilor. Punctul de atracție? Apa încălzită la nu mai puțin de 32 de grade.

Nu rata ocazia de a te bucura de o atmosferă tropicală și de apele calde ale Corăbiei Piraților din Avrig. O destinație ideală pentru familii, grupuri de prieteni sau pentru organizarea de evenimente speciale.

Programul zilnic este între orele 10.00-23.00.

Bilete
Adulți 50 RON cu sezlong
Copii 25 RON
Baldachin 50 RON

Rezervari si informatii la telefon 0726-234417

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*