Aniversarea lui Allan, cățelul de terapie al Asociației Incluziv, tranformată în bazar caritabil

Aniversarea lui ALLAN, inteligentul Golden retriever din cadrul Asociației Incluziv – Câini de Terapie Sibiu, va fi sărbătorită cu o petrecere cu premii și un bazar caritabil.

Foto: Facebook Allan – The Golden Therapy Dog

Allan, mezinul patruped al Asociaţiei Incluziv – Câini de Terapie Sibiu împlinește, pe 28 martie, 7 ani. Cu această ozazie, prietenii lui umani îi vor organiza o petrecere memorabilă, cu o tombolă pentru copii și un bazar caritabil. ”HAManiversarea lui ALLAN” va avea loc sâmbătă, 1 aprilie.

Allan, mezinul patruped al asociaţiei noastre împlinește pe 28 martie 7 ani, şi pentru că a crescut în şapte ani ca-n basme merită o petrecere de poveste, dar cum ziua lui este marțea, vă dăm adunare sâmâbăta următoare, pe 1 aprilie! Și nu, nu-i păcălaeală!
Organizăm o super petrecere de ziua lui, cu tombolă pentru copii, cu ateliere de creaţie şi cu un bazar caritabil.
Numărul de participanţi este limitat la 35 de copii, din cauza spaţiului de care dispunem.
Participarea se face pe baza înscrierii printr-un mesaj privat (care să conţină numele şi vârsta copiilor înscrişi) pe pagina noastră şi în baza unei donaţii de 35 lei/ partipant, donaţie care oferă accesul la tombola aniversară. Ocuparea locurilor se face în ordinea cronologică a primirii mesajelor.
Nu există limită de vârstă pentru copiii participanţi”, transmit reprezentanții Asociației Incluziv – Câini de Terapie Sibiu

Asociația Incluziv – Câini De Terapie Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*