Animal Life Sibiu dă startul sterilizărilor gratuite. Prima campanie – la Rășinari

Asociația pentru Protecția Animalelor Animal Life Sibiu pornește campaniile de sterilizări gratuite din acest an. Prima campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor se va desfășura la Rășinari, în perioada 4-7 aprilie.

foto: Animal Life Sibiu

 

Campania de sterilizări gratuite se va desfășura în perioada 4-7 aprilie, la Rășinari, la Baza Sportivă – Valea Stezii, drumul spre Curmatură
Campania se adresează locuitorilor din județul Sibiu ce dețin animale de rasă comună.
„Această campanie este finantata de catre Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST, operațiile de castrare vor fi efectuate de către medicii de la Vetcare Green, iar întreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu.
Așadar, pentru PROGRAMARI vă rugăm să completați formularul sau să sunați la 0723 919 994, de Luni până Vineri între orele 10.00 – 17.00”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni, maximă –  8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale.
De asemenea, este interzis să hrăniti animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*