Angajații Primăriei Sibiu au donat sânge printr-o colectă mobilă organizată la sediul instituției

Primăria Sibiu a marcat Ziua Mondială a Donatorului de Sânge printr-o colectă mobilă organizată la sediul instituției, la inițiativa primarului Astrid Fodor și în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu.

Foto: Primăria Municipiului Sibiu
În 14 și 15 iunie, 86 de angajați ai Primăriei Sibiu și ai serviciilor subordonate Consiliului Local au donat sânge, conștienți fiind că gestul lor poate însemna o viață salvată. Din cei 34,4 litri de sânge donat în cele două zile se vor extrage elementele necesare recuperării celor aflați acum pe un pat de spital.
”Medicii și asistentele de la Centrul de Transfuzii Sibiu s-au asigurat că acțiunea de donare s-a desfășurat în cele mai bune condiții de igienă și siguranță. Fiecare dintre donatori a fost examinat medical, a fost rugat să completeze un formular despre starea sa curentă de sănătate și a fost supus unui examen EKG.
Mulțumim dnei doctor Livia Mareș, directorul Centrului de Transfuzii Sibiu, doamnei dr. Oana Lupu și echipei lor minunate care ne-au ajutat să facem bine!”, au trasmis reprezentanții Primăriei Sibiu.
Această colectă mobilă a fost dedicată angajaților Primăriei Sibiu, dar oricare dintre dumneavoastră, dacă îndeplinește condițiile necesare, poate dona o picătură de viață. Mai multe informații găsiți aici:https://cnts.md/pentru-donatori-de…/cine-poate-fi-donator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*