Andreea DRAGOMAN, titlu și bronz la CN de tenis de masă senioare

Medieșeanca Andreea DRAGOMAN a cucerit titlul național la dublu mixt, azi, la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori. Alături de Andrei Istrate, sportiva noastră a trecut în finală de perechea Eduard Ionescu/Elizabeta Samara. Andreea Dragoman și-a adjudecat așadar cea mai prețioasă medalie, după bronzul la dublu feminin, unde a jucat semifinale alături de Elena Zaharia. Cele două au pierdut la Ciobanu/Diaconu, perechea devenită apoi campioană națională, în urma victoriei din finala de azi, 3-1 cu Szocs/Samara.
(Dan GREAVU)
 

foto: captura video

La simplu feminin, Andreea Dragoman s-a oprit în sferturi, cedând la Irina Ciobanu, scor 0-3. Din păcate, a eliminat-o în primul tur pe Mădălina MOGA, singura jucătoare de la CSM Mediaș care ieșise din calificări.

Cinci tineri sportivi de la CSM Mediaș au participat în aceste zile la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori: Mădălina MOGA, Mara MOCA, Beatrice HILA și Gabriela HERCIU, la feminin, și Cristian CÎNDEA, la masculin.

Competiția a început cu faza grupelor de calificare. Doar Mădălina MOGA, născută în 2004, avansase pe tabloul principal, cu 2 victorii și o înfrângere în Grupa V. În schimb, celelalte jucătoare, care abia bat la porțile senioratului, au părăsit competiția de simplu în calificări. Cu 2 înfrângeri în Grupa II, Mara MOCA (născută 2007) a ratat calificarea, la fel și Beatrice HILA (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa VI, dar și Gabriela HERCIU (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa XI. Aceeași soartă a avut-o la simplu masculin și Cristian Cîndea (născut în 2006), la masculin, cu 2 înfrângeri în 2 jocuri, Grupa I.

Cristian Cândea a jucat și în proba de dublu masculin, unde a făcut pereche cu Andrei Miroiu. Cei doi au pierdut însă barajul de calificare pe tabloul principal.

La dublu feminin, perechea Mara MOCA/ Gabriela HERCIU a reușit o victorie în primul tur, 3-0 cu Găman/Sferlea, dar a cedat în optimi la Clapa/Barbu. Cealaltă pereche medieșeană, Mădălina MOGA/ Beatrice HILA a cedat în primul tur, 0-3 cu Ioniță/Jifcu.
 
Rezultate și informații, pe site-ul FRTM –> https://bit.ly/3wZQyWz

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*