Andreea DRAGOMAN joacă în Singapore

Medieșeanca Andreea Dragoman străbate din nou planeta în căutare de victorii. Mâine își începe aventura la Singapore Smash 2024, una dintre cele mai puternice competiții din lume. Face parte din delegația României, alături de colegele de la națională Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, de Elena Zaharia și Ioana Sîngeorzan, precum de Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu și Andrei Istrate, care vor lua startul la masculin.

Foto: facebook/FRTM (ITTF World Team Table Tennis)

La simplu feminin, Andreea Dragoman va începe din runda a 2-a, în vreme ce Szocs, Samara și Diaconu sunt deja pe tabloul principal. Medieșeanca va juca și la dublu feminin, unde va face pereche, ca de obicei, cu Elizabeta Samara.

„Meciuri spectaculoase, suspans și o concurență acerbă! Sportivii români își încep mâine parcursul la Singapore Smash 2024, următoarea competiție puternică în care vor să fie în prim-plan. Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu și Andrei Istrate sunt în concurs, iar primii adversari au fost aflați, în proba de simplu.“, anunță Federația Română de tenis de masă.

Informații, program și rezultate, pe site-ul FRTM

Meciurile pot fi urmărite aici–> https://bit.ly/3RLJd5n

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*