Ana-Maria, cea mai tânără jandarmeriță din Detașamentul Mobil: ”Mi-am ales cariera din pasiune!”

Ana-Maria, cea mai tânără jandarmeriță din Detașamentul Mobil, vă urează, în numele jandarmilor sibieni, ”o primăvară minunată cu sănătate și multe realizări!”

Foto: IJJ Sibiu
Ana-Maria este una din cele cinci femei care fac parte din Detașamentul 1 Jandarmi Mobil din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Sibiu, structură care are atribuții de intervenție, menținerea ordinii publice și patrulare mixtă, împreună cu echiajele de poliție.
Ana-Maria este absolventă a Școlii de subofițeri jandarmi “Grigore Alexandru Ghica”- Drăgășani, promoția decembrie 2020 și este încadrată la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu – Detașamentul 1 Jandarmi Mobil.
“M-am alăturat familiei Jandarmeriei Române încă de la vârsta de 19 ani, deoarece mi-am ales cariera din pasiune. Îmi plac provocările și consider că ajutorul oferit celorlalți este cel mai bun mod de a deveni mereu un om mai bun. Femeia din societatea prezentului poate să aleagă profesii care, înainte, erau dominate de bărbați. Un exemplu este domeniul în care lucrăm, în unele situații suntem la fel de competente ca și colegii noștri, iar în altele ne completăm printr-o implicare serioasă pentru îndeplinirea misiunilor încredințate”, spune Ana-Maria.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*