Amenințați după ce au crezut că au închiriat un apartament. Autorul, un sibian în vârstă de 44 de ani

Polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu au reținut în weekend un sibian în vârstă de 44 de ani, cercetat pentru înșelăciune și amenințare.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în zilele de 8, respectiv 16 iulie, prin intermediul unei rețele de socializare, ar fi abordat două persoane care își exprimaseră intenția de a închiria o locuință.

Sibianul le-ar fi prezentat, pe rând, locuința sa și ar fi încheiat cu fiecare dintre părțile vătămate antecontracte, încasând sumele de 2.100, respectiv 1.000 de lei, fără a pune în executare obligațiile contractuale privind predarea apartamentului.

De asemenea, sibianul ar fi amenințat una dintre victime cu acte de violență pentru a-și retrage plângerea depusă.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 24 iulie a.c., procurorul de caz a dispus față de sibian aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*