Amenințări cu moartea și distrugeri. Personajul principal: un bărbat din Nucet „înarmat” cu o secure

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Nucet, a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat pentru concurs real a două infracțiuni de amenințare, două infracțiuni de violare de domiciliu și două infracțiuni de distrugere.

În 21 și 22 februarie a.c., la Secția nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au fost depuse 4 plângeri formulate de către 3 persoane domiciliate în Nucet și Sibiu, în care se reclamau infracțiuni de amenințare, violare de domiciliu și distrugere săvârșite de un bărbat din Nucet.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 21.02.2022, în jurul orei 11:45, bărbatul reclamat (în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Nucet), având asupra lui o secure, ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din satul Nucet, după care ar fi escaladat gardurile altor 2 imobile,  pătrunzând fără drept în curtea imobil din urma, unde ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență unul dintre cei trei reclamanți.

Ulterior, bărbatul de 59 de ani a ieșit în stradă, unde ar fi distrus 2 autovehicule staționate, aparținând reclamanților.

În următoarea zi, la data de 22.02.2022, în jurul orei 14:30, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul unei alte părți reclamante pe care ar fi amenințat-o cu moartea pe motiv că cu o zi înainte ar fi sesizat organele de politie cu privire la faptele pe care acesta le-a săvârșit.

În baza probatoriului administrat, la data de 16 martie a.c., împotriva bărbatului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, sub aspectul săvârșirii în concurs real a doua infracțiuni de amenințare, doua infracțiuni de violare de domiciliu și doua infracțiuni de distrugere.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*