Ambulanța pentru Monumente a dat startul acestui sezon. Primele lucrări programate: Vila Cordescu din Fofeldea și remiza mocăniței din Sibiu

Noii voluntari ai Ambulanței pentru Monumente – Transilvania Sud s-au apucat de treabă. Chiar de Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor au deschis ”sezonul” cu lucrările de refacere ale Vilei Cordescu din Fofeldea și a remizei mocăniței din Sibiu.

Foto: Ambulanța pentru Monumente Transilvania Sud
Voluntarii Ambulanței pentru Monumente au trecut repede la fapte și au început munca chiar de Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor.
”Cum am putea să sărbătorim mai potrivit Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor decât apucându-ne de treabă faptic, nu declarativ.
Vila Cordescu din Fofeldea și remiza mocăniței din Sibiu ne-au primit cu brațele deschise”, au transmis reprezentanții Ambulanței pentru Monumente.

Peste o mie de voluntari, majoritatea studenți la facultăți de arhitectură, au răspuns apelului Ambulanței pentru Monumente și s-au înscris pentru lucrările de restaurare pe care asociația le are în plan anul acesta. Este un numpr record de înscriei, după cum au confirmat chiar reprezentanții asociației.

Număr record de voluntari la Ambulanța pentru Monumente. Studenții vor să pună umărul la refacerea istoriei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*