Ambasadorul Germaniei în vizită la CJ Sibiu

foto_cjVineri, Consiliul Judeţean Sibiu a primit vizita Excelenţei Sale Domnul Werner Hans Lauk, ambasadorul Republicii Federale Germania în România însoţit de Doamna Consul Judith Urban. Domnul Ambasador a ţinut să mulţumească pentru buna cooperare avută până în present, atât cu conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, cât şi cu consilierii judeţeni.

Interese comune

Printre temele care rămân de interes major pentru cooperarea bilaterală, domnul ambasador a subliniat importanţa educaţiei, în special a învăţământului profesional dual, având în vedere solicitările oamenilor de afaceri germani în căutare de forţă de muncă de calitate – un domeniu prioritar pentru a putea creşte amploarea investițiilor germane şi în judeţul Sibiu.

“I-am propus domnului ambasador Lauk ca la finalul mandatului să devină un ambasador pentru promovarea Sibiului ca Regiune Gastronomică Europeană în rândul cetăţenilor germani. Judeţul Sibiu este printre locurile de suflet ale domnului ambasador şi ne-a împărtăşit că va continua să ne viziteze cu plăcere şi după încheierea mandatului”, a declaratPreşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*