Amar la ESTE Filmul de Miercuri, proiecție cu invitat

ESTE Filmul de Miercuri prezintă Amar, un documentar românesc despre poveștile de viață ale unor hoți de buzunare. Proiecția va avea loc miercuri, 24 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, în prezența regizoarei Diana Gavra.

FOTO: ESTE Filmul de Miercuri

Amar prezintă o serie de hoți de buzunare care au ridicat această activitate la rang de artă.

„Pătrundem în viața lor personală și profesională și descoperim mentalitatea și spiritul care stau în spatele furturilor de acest tip. Cunoaștem poveștile unor oameni care provin din medii defavorizate, care au avut adicţii, care au crescut pe străzi sau oameni care au ajuns să cunoască pe propria piele sisteme, legislații și condiții de detenție din diferite penitenciare ale Europei. Unii sunt incurabili, alții au ajuns să fie integrați de sistemele sociale din alte țări, au învățat să scrie și să citească, au o viață socială, au o locuință şi își ocupă timpul constructiv”, se arată în descriere.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*