Alternativă pentru copii: Ateliere non-formale de geografie, istorie, cultura religiilor și lectură

Asociația Casa Naturii a strâns o echipă de voluntari care lucrează gratuit cu copii de gimnaziu și liceu, de luni până joi, la Clubul online al copiilor.

Atelierele non-formale de geografie, istorie, cultura religiilor și lectură au loc pe Webex Cisco. Formatorii folosesc aplicații interactive (Socrative Student, Nearpod, Quizzizz) și recreează mediul dinamic de învățare de care copiii au nevoie.
Casian Anton este profesor de științe umane în Marea Britanie, originar din Laslea, județul Sibiu.
Cinzia Coșorean este absolventă a facultății de pedagogie, Universitatea Transilvania din Brașov, originară din Florești, comuna Laslea, Sibiu.
„Alături de voluntarii noștri, așteptăm toți copiii de gimnaziu și liceu să se alăture grupului nostru online de educație non-formală, (aproape) în fiecare zi, de la ora 17”, arată organizatorii.
Informațiile sunt disponibile pe grupul de Facebook al Clubului online: https://www.facebook.com/groups/232738761125978/
Casa Naturii este un ONG activ în mediul rural care sprijină tinerii să devină liderii satelor lor prin programe educaționale care încurajează gândirea critică, inițiativa, munca în echipă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*