Alte 2 străzi intră în reparații ample. Reparațiile pe str. Mașiniștilor se amână

Lucrările de reparații sunt în curs pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare, unde se lucrează la trotuare, precum și pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre str. Ludoș și intrarea la Zoo Sibiu, intervenindu-se în această săptămână pentru așternerea noului strat de asfalt, informează Primăria Sibiu.

FOTO: arhivă Primăria Sibiu / Facebook

În paralel, de luni, 15 aprilie, au început reparațiile pe alte 2 străzi situate în centrul Sibiului: Dealului și Banatului.

În primă etapă se va lucra la trotuare, fără a afecta circulația auto. Ulterior, până în data de 15 mai se va interveni și pentru înlocuirea completă a stratului asfaltic de uzură. Lucrările pe carosabil se vor efectua fără închiderea traficului, frezarea asfaltului vechi urmând să se efectueze pe timp de zi, iar turnarea noului strat pe timp de noapte.

Lucrările de reparații anunțate pentru strada Mașiniștilor se amână în contextul în care societatea deținătoare a rețelei de gaz a notificat Primăria Sibiu cu privire la desfășurarea unor lucrări de înlocuire a conductei de pe această stradă, inclusiv a branșamentelor către proprietățile private. Astfel, reparațiile pe carosabil și trotuare vor fi reprogramate după finalizarea acestor intervenții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*